0
Kattints a fizetéshez

Bábolna SE – Koppánymonostori SE 2019.09.15.


2020. 08. 30.


Bábolna SE – KMSE 0 :1 (0:0)



Bábolna, 150 néző, vezette Drabon B.



Gól: Rába J.



Jók: Giber, Pekler, Csapó, Szalai, Alasztics, Rába



K. monostor: Giber – Timár, Sallai, Pekler, Csapó – Hegedűs (Sinkó, 62.), Venczel,( Egyed M.67.), Bilkó (Dombi Cs. 77.) – Szalai, Rába,( Fekete R.,(83.) Alasztics ( Tóth N. 71.),



Vezetőedző: Vigh László



Egyenlő erők küzdelme bontakozott ki a félidőben. A hazai fiatalok gyors támadásait jól hárították a védőink. Egy akció végén az egyedül kilépő bábolnai csatár lövését Giber nagy bravúrral védte. Utána egy 6 méteres lövést hárított jó reflex-szel. Nálunk Rába került helyzetekbe, de előbb fölé emelt, majd a kapusba lőtt.



A II. félidőben csapatunk nagy elánnal vetette be magát a közdelembe. Sok helyzetet alakítottunk. A 49. percben egy hazaadást a kapus a 16-oson kívül “elszórakozta”. Rába J. lecsapott a labdára és éles szögből a kapuba lőtte. Ekkor már egyre nagyobb fölénybe került a monostori csapat. Két óriási, ajtó-ablak helyzet is kimaradt.Előbb Rába gurított 5 méterről mellé, majd Tóth N. botlott bele a labdába tiszta helyzetben a kaputól 2 méterre. Mivel védelmünk remekül rombolt megőriztük minimális előnyünket. Bravúros győzelmet arattunk.



(T.Zsigmond)