0
Kattints a fizetéshez

2019. 09. 29. Vértesszőlős – KMSE


2020. 08. 30.


Vértesszőlős – KMSE 2 : 1 (1:1)



Vértesszőlős, 80 néző, vezette: Széplábi G.



Gólok: Szőke R. (10.), Bencsik M. (51.), illetve Rába J.(9.)



Jók: csapatunkban nem volt jó teljesítmény.



KMSE: Giber – Egyed, Pekler, Csapó,(Dávid R. 69.) Sinkó -Bilkó, Venczel,(Alasztics, 46.) Hegedűs – Szalai, Rába, Tímár (Fekete R., 64.)



Vezetőedző : Vigh László



Nagyszerűen indult a mérkőzés. A 9.percben egy 16-on belüli buktatásért megítélt büntetőt Rába lőtte a jobb sarokba. 0:1. Sajnos, alig 1 perc múlva egy védelmi hibára Szőke csapott rá és éles szögből bombázott a hosszú sarokba.1:1. A hazai csapat jól szervezetten, keményen védekezett és gyors kontrákkal operált. Mi rengeteg átadási hibával, párharcok vesztésével játszottunk. A gól után nem sokkal Rába lépett ki egyedül, de a kifutó kapus mellett a kapufát találta el.



A II. félidőben Alasztics beállításával feljavult a játékunk, volt időszak, mikor nagy erőkkel támadtunk. Aztán a 51.percben egy jobb oldali buktatásért megítélt 11-ből a szőlősi csapat újra megszerezte a vezetést. Bencsik lőtte a kapuba a büntetőt. 2:1. Hiába próbálkoztunk egyenlíteni, ma semmi sem sikerült. Az akarat megvolt, de a sok pontatlanság, technikai hiba megbosszulta magát. A hazaiak ügyesen tördelték a játékot és sikerült otthon tartaniuk a 3 pontot. Ennél már csak jobban lehet játszani a jövő héten. Az eredmények szerencsés alakulása folytán maradtunk a 2. helyen.



(Tóth Zs)