0
Kattints a fizetéshez

2019. 09. 22. KMSE – Vértessomló


2020. 08. 30.


KMSE – Vértessomló 2 : 1 (1:1)



K.monostor, Berecz D. Sporttelep, 100 néző, vezette: Kolonics G.



Gólok: Rába J. (2), illetve Éliás



Jók: Pekler, Sinkó, Hegedűs, Szalai, Egyed, Bilkó, Alasztics, Rába( a mezőny legjobbja.), illetve: Kovács K., Éliás P.



KMSE: Giber – Egyed,(Tímár, 63.), Pekler, Csapó, Sinkó – Venczel,(Szalai,(57.), Bilkó, Hegedűs,(Fekete R. 81.) – Dombi,(Tóth N. 63.), Alasztics,(Sallai, 91.) Rába J.



Vezetőedző Vigh L.



A vendégcsapat meglepően magabiztosan kezdett, némi mezőnyfölényt harcolt ki.Jól szervezték a védelmet, s a középpályát. Mi harcoltunk becsületesen, sok átadási hibával. Volt egy helyzetünk, de Bilkó 10 méterről fölé lőtt. A 34. percben egy szép kényszerítő után a somlói Éliás lőtt a bal sarokba. 0:1. A 40. percben egy előrevágott labdát a kapus érte el, de bele rúgta Dombiba, akiről a labda Rába J. elé pattant, aki az üres kapuba fejelte. 1:1.



A II. félidőben megélénkült a játékunk. Egy teljesen más felfogású csapat lépett a pályára. Sok támadást vezettünk, szép kombinációkat láthattunk. Csak az a fránya gól nem akart megszületni. Voltak lesgóljaink, biztató szabadrúgások,egy hatalmas tűzijáték a somlói kapu előtt, de az ötször kapura lőtt labdát is hárítani tudták. Két 11-es gyanús eset, de nem kaptunk büntetőt. Támadás, támadást követett. Végül a 90. percben egy szöglet után az ide-oda pattogó labdát Rába J. gurította a kapuba. 2:1. Óriási bravúrral itthon tartottuk a 3 pontot s megőriztük 2. helyünket a táblázaton.



(Tóth Zs.)