0
Kattints a fizetéshez

2019. 08. 25. 3. forduló Koppánymonostori SE – Kecskéd KSK


2020. 08. 30.


KMSE – Kecskéd KSK 4 : 3 ( 1:2 )



K. monostor, Berecz D. Sporttelep, 150 néző, vezette: Miráki G.



Gólok: Rába J.(2), Dombi Cs., Kese (öngól) illetve Farkas J. (2), Zuggó J.



Jók: az egész fantasztikus monostori csapat



KMSE: Giber – Egyed,(Bilkó,46.), Pekler, Csapó Á, Hegedűs, Sallai,(Fekete R. 67.), Sinkó, (Alasztics B, 46.), Szalai, Tóth N., Dombi Cs.,(Tímár, 55.) Rába J.



Vezetőedző: Vigh László



A mérkőzés első részében jobbára védekeztünk, átadtuk a területet a vendégeknek. Egy támadás végén Gibernek kellett óriási bravúrral védeni egy 3 méterről leadott lövést. A 23. percben kicsit váratlanul megszereztük a vezetést. Dombi lépett ki a védők mögül, lövése a kapus lába között jutott a hálóba. 1:0. A kecskédi csapat a 38.percben egyenlített. Védelmi hiba után Farkas J. fejelt a kapunkba. 1:1. Már mindenki elkönyvelte a félidői döntetlent, mikor egy szabadrúgás kombináció után a 45.percben ismét Farkas fejelt a kapunkba közelről. 1:2.



Szünet után azonnal újabb gólt kaptunk. Zuggó tört kapura s a kifutó Gíber mellett lőtt a jobb sarokba. 1:3. A cserék után egy egészen más Monostort láttunk a pályán.Sok támadást vezetve fokozatosan őröltük fel az ellenfelet A 73.percben Rába lőtte ki a hosszú sarkot. 2:3. Majd 78. percben ismét betalált. 3:3. És a csoda tovább folytatódott. A 88. percben Rába J. gyenge fejesét a kapus és a védő Kese hozták össze. A labda a kapuba vánszorgott.4:3



Hihetetlen és fantasztikus feltámadás részesei voltunk. Joggal zúgott a vastaps a nézőtérről. Bravó fiúk!!!



(Tóth Zsigmond)