Hírek

Nem sikerült a Bravúr U-12-es csapatunknak!2013.02.09.

Izgatottan érkeztünk meg Esztergomba, ahol az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága által megrendezett téli teremtorna középdöntőire került sor.
Csoport elsőként érkeztünk a torna helyszínére. A csoportküzdelmek mérkőzéseit Bábolnán rendezték meg, ahol más volt a terem, más szabályokkal. Gyermekeinknek  meg kellet ismerkedni az új környezettel, szabályokkal, szóval nem volt egyszerű dolgunk.
Megérkezésünk sem volt probléma mentes, mikor beléptünk a Sportcsarnokba nem tudta megmondani senki hol öltözhetünk, hol írjuk a jegyzőkönyvet, a válsz az volt ahol találtok helyet. A " Büfés " fiatalember érdeklődte meg, hogy egyáltalán hová is mehetünk.
Aztán mikor felöltöztünk,    fehér - lila - lila     mezben pompáztak gyermekeink, az Edző Úr már nem tudta elmondani gyermekeinknek, hogy mit is vár tőlük, mert az öltözőbe más csapat is megérkezett, ezért aztán a folyosón kellet taktikáznunk.
 Nem mindennapi körülmények közepette lépett pályára U-12-es legénység Tata csapata ellen.
Jól kezdtünk vezettünk 1.0-ra, aztán valamiért idegesebben kapkodóan kezdtünk játszani, gyors gól váltások  után már 2:2.  Majd kaptunk még egyet, és hiába próbáltuk meg mindent nem sikerült egyenlíteni.
Sajnálhatjuk ezt a mérkőzést, az Edző Úr is érezte, hogy ebben a mérkőzésben több volt, ezért aztán volt egy kis fej mosás.
Második mérkőzésünk Dorog csapata ellen, jó játék, tetszetős támadások, magabiztos győzelem.
Jött a mindent eldöntő Zsámbék elleni mérkőzésünk. Nagyon izgultunk talán túlságosan is szerettünk volna nyerni, de sajnos az első percben már 0:2 oda. Meg fogta a társaságot a két gól, a pofonból nagyon nehezen tértünk magunkhoz, próbálkoztunk, voltak helyzeteink is, de sajnos azok rendre kimaradtak. Majd a második félidőt kisértetiessen úgy kezdtük mind az elsőt, az első percben szintén két gól. Ez már sakk-matt.
Nem sikerült, de nem baj mindenből kell tanulnunk, és tanulunk is az biztos. Nagyon jó kis egységes csapat volt a Zsámbéki, véleményem szerint emel fővel jöhettek le labdarúgóink a pályáról , hiszen elmondhatják magukról ifjú Titánjaink, hogy ők a megyei terembajnokság középdöntőjébe játszottak, ami nagyon nagy siker a Koppánymonostori Sportegyesület életében.
 
    Gratulálunk Gyerekek!      Szép volt Fiúk!  
 
Ami még a krónikához kapcsolódik,  az utolsó meccsen is volt tét számunkra, hiszen ha a Dorogi csapat megveri Tata korosztályos legénységét, mi jutottunk volna a megyei döntőbe!
Míg játékosaink öltözködtek, én végig izgultam ezt a mérkőzést is.
Ugyanis  Dorogi sikernél  ugyanannyi pontja lett volna a Dorognak mint nekünk, de a versenyszabályzat kimondja, hogy ilyen estben az egymás elleni eredmény számít.  Mi nyertünk 2:0-ra!    
  A mindenit !!!!            Hajrá Dorog !              1:1    izzad a tenyerem        
a döntetlen nekünk nem jó,      Istenem,      de Tata berámol egyet, ezzel vége!  Kiestünk!   Majdnem sikerült.  Tudom, hogy nincs ha a labdarúgásban, de ha az első meccs másképp alakul?? 
 
De összefoglalva egy remek napot tölthettünk együtt kis focistáinkkal, mindenképpen hasznos és tanulságos volt a mai nap.
 
Köszönöm a Kedves Szülőknek, hogy ilyen sokan kísérték el együttesünket a középdöntő küzdelmeibe, nagy öröm volt számomra, hogy bizony a nagy autóbusz kis híján megtelt.       Újabb bizonyíték arra mi egy nagy család vagyunk!
 
Hajrá Monostor!