Hírek

Adó 1% felajánlás, segítség !2013.02.04.

Koppánymonostori Sportegyesület
2903 Komárom-Koppánymonostor, Vendéglő köz 2.
Adószám: 18600382-1-11
                   
              
                Koppánymonostori Sportegyesület Sportkoncepció     
      Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, Berecz Dezső vagyok a Koppánymonostori Sportegyesület elnöke.
Szervezetünk élére 2010 áprilisában választott meg a közgyűlés. Azóta eltelt idő alatt rengeteget fejlődött Egyesületünk, szeretném Önöknek bemutatni működésünket, eredményeinket, az elmúlt pár év alatt.

1992-ben újraalakult Monostoron a labdarúgó csapat helyi fiatalokból, mondhatni korosztályos képzés nélkül. Szervezést magára vállalta egy maroknyi sportbarát, akik önkéntes munkával segítették, hogy folyamatos fejlődésen menjen keresztül az egyesület. Elindult a szervezet egy úton, mely mind a sportolói létszám növekedésében, mind sportolási lehetőségek, tárgyi feltételek jelentős javulásában fejlődő tendenciát mutat.
A 2012-es évben is sikerült folytatni, amit az elmúlt években már megkezdtünk:

I. Rendszeres, versenyszerű sportolás biztosítása az egyesület játékosainak
II. Fiatalok bevonása az utánpótlás programunkba, a labdarúgás népszerűsítése körükben
III. Aktív életforma népszerűsítése lakókörnyezetünkben
IV. Szabadidős tevékenységek és sport programok szervezése

Egyesületünk a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség által kiírt bajnokságban a Megye II-ben indította csapatait. Az a tudatos munka, csapatépítés mely az előző években elindult az mostanra beteljesedett.

Célkitűzése a vezetőségnek az utánpótlás nevelő munka folytatása, a fiatalok bevonása óvodás, iskolás kortól kezdődően.  Igyekezünk tudatos szakmai munkával beépíteni a felnőtt csapatba azokat az ifjúsági játékosokat, akik már bizonyították tehetségüket, megvan az ambíció és elszántság arra, hogy megmutassák képességeiket. Ilyen módon hosszú távra lehet tervezni, csapatot építeni.

A 2013-as évben nagyon komoly céljaink vannak, sikerült szerződtetnünk egy UEFA által elfogadott licenccel rendelkező szakembert, akinek a feladata az utánpótlás csapataink irányítása, képzése, a felnőtt gárdával dobogós helyezés elérése, valamint az Ifjúsági játékosok edzőjével közös szakmai munka végzése. Egyesületünkben szinte minden korosztály képviselteti magát, egyedül az U-16-os gyerekek hiányoznak. Álmunk, hogy edzőink segítségével ezt a korosztályt is nevezni tudjuk az MLSZ által kiírt bajnokágban, és a korosztályos képzés segítségével mindig beépíteni a soron következő korosztályba játékosainkat.

   A kialakult környezetben, mindenki otthon érezheti magát, a pályán és környezetében adottak a lehetőségek a tömegsport / szabadidő sport kedvelőinek is.
Minden nap találhatók gyerekek, szülők a pályán. Többféle méretű mozgatható kapuk ideálissá teszik a helyszínt az önfeledt játékra vágyók számára.
Ahogy szépül és egészül ki a terület, úgy válik mind jobban központjává a helyi sportéletnek.

Ha csak annyit sikerül elérnünk, hogy a gyermek rendszeresen fog sportolni, már eredményesek vagyunk.

Arra törekszünk, hogy játékosainknak biztosítani tudjuk a kulturált, biztonságos sportolás feltételeit, szervezett utazást, a korszerű sportfelszerelést.

Folytatnánk Sporttelepünk fejlesztését vágyaink között szerepel egy Sportcentrum kialakítása!

Remélem, hogy e folyamat erőfeszítéseinknek megfelelően kiteljesedik majd, és minél több aktív sportolót tudhatunk tagjaink között, kortól-nemtől függetlenül, akár tömegsport jelleggel, akár versenysportban, ahol eredményeinkre is büszkék lehetünk.

Kérem, Önöket Segítsék adójuk 1%-val a Koppánymonostori Sportegyesületet, támogassák elképzeléseinket, közös célunk, hogy a Magyar Labdarúgás számára neveljünk labdarúgókat! Mi mindent megteszünk, Kérem, álljon e nemes cél mellé!

Köszönettel:                                                                        
                                 Berecz Dezső
                            Koppánymonostori SE