Hírek

Jótékonysági Bál!2013.02.04.

Tájékoztatom Önöket, hogy 2013. február 16-án szombaton 20 órától a Koppánymonostori Sportegyesület Jótékonysági   Bált szervez, melynek teljes bevételét az Utánpótlás képzésre, nevelésre fordítanánk.  
A bál helyszíne: Koppánymonostor  Dózsa György Művelődési Ház.   Jegy ár: 1500,-Ft
Hagyományszerűen már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű KMSE Bál. A 2013-as évben  Egyesületünk komoly terveket tűzött ki célul. Mint arról már többször beszámoltam, elkészült edzőpályánk, de ahhoz, hogy használni tudjuk, nélkülözhetetlen, hogy elkészítsük a labdafogó hálókat, amihez nagy mennyiségű vas anyagra van szükségünk.
 Koncepciónk az utánpótlás oktatás, nevelés amihez szükségünk van eszközökre, amiknek a segítségével az Edző Urak a legjobb tudásukat tudják érvényesíteni és ifjú Labdarúgóinkból a lehető legtöbbet kihozni.
Fontos, hogy minél gyorsabban beszerezzük a képzéshez szükséges eszközöket amiket a bál bevételéből szeretnénk megvalósítani!
Az est folyamán tombola húzásra is sor kerül!

A tombolára felajánlásokat szívesen fogadunk magánszemélyektől és cégektől egyaránt.

Jegyek elővételben megvásárolhatók ( 2013. február 15-ig ).
Szeretném ha a jegy eladás elővételben történne, mert az elmúlt évek tapasztalatai alapján telt ház volt ( aminek nagyon örülők
és nagyon büszke vagyok ), és bizony szomorúan és nagyon rossz érzéssel kelet mondanunk, hogy sajnos már nincs hely.
Ezért szeretném ha tudnánk kb. a létszámot, hogy a termet kívánság szerint tudjuk berendezni.

Amennyiben nem tudnak részt venni a rendezvényen, de támogatni szeretnétek szeretett Egyesületünket, megtehetik
támogatói jegy vásárlásával.  Ára: 1000,-Ft

Szívből szeretném megköszönni az eddigi támogatásokat és bízom benne, hogy , a lehetőségekhez képest segítenek céljaink megvalósításában.

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk rendezvényünkre!