Hírek

Csalódottan távoztunk az őszi bajnokság utolsó mérkőzéséről!2012.11.26.

Nagy reményekkel érkeztünk az őszi szezon utolsó idegenbeli mérkőzésünk helyszínére Kesztölcre.
Vetélytársaink szintén idegenben léptek pályára, a lehetőség megvolt ha ők botlanak és persze ha mi nyerünk
 akkor bizony nagyon szép eredménnyel zárhatjuk az idei szereplésünket.
Érdekes körülmények fogadtak minket, ugyanis a megérkezésünkkor jég hideg öltöző fogadott minket, na a meleg vízről ne is beszéljünk!
Segítségünkre sietve a hazaiknak sikerült nagy nehezen beindítani a villanykályhát, de csak jó indulattal nevezhető langyosnak a levegő! 
Így kezdődött!  Aztán a folytatás sem tűnt nagyon fényesnek. Kevesen érkeztünk meg sajnos a meccs helyszínére,  nagyon sokan sérüléssel
bajlódnak, voltak akik munkahelyi elfoglaltság révén nem tudtak a rendelkezésünkre állni, kapusunkat Rafit a mezőnyjátékosok közzé kellett neveznünk!
Rendhagyó volt, hogy elég későn tudtunk kijönni bemelegíteni a mérkőzésre, nem a megszokott módon, nem  a Csk  Úr vezetésével, valahogy olyan furcsa volt minden.
Ráadásul egy olyan játékvezető vezette a mérkőzést akinek ez volt élete első Megye II-es mérkőzése!  Na de nyerni jöttünk semmi kétség!
Jól kezdtünk, lőttünk egy bődületes kapufát, volt helyzetünk is, igaz az ellenfél is ránk ijesztett két kapufával. Aztán jött a hideg zuhany! 
Egy vitatható 11-esel megszerezték a hazaiak a vezetést a 19.percben. Meg fogott minket a gól, de mire észhez tértünk volna egy szabadrúgásból
már kettő volt a különbség!  Hűha!   Nagy zavarban voltunk! Idegesek lettünk, reklamáltunk, sokszor feleslegesen is talán, hergeltük magunkat.
Rengeteget állt a játék, a játékvezető folyamatosan minden egyes ítéletét megmagyarázta a játékosoknak. Annyira kevés idő maradt a tényleges játékidőre, a folyamatos beszélgetések miatt,  hogy már úgy gondolta a szurkoló iszik egy kávét a büfébe, még az is belefér, és még így sem fog lemaradni semmiről.
Ezek az események mind a hazai csapatot segítették, de persze ezekhez az eseményekhez mi is sajnos partnerek voltunk.
A második félidőt nagy offenzívába kezdtük, volt húsz percünk amikor az ellenfél foggal körömmel védekezett, a 70.percben egy nagyon szép akció végén szépítettünk.
Rohantunk az eredmény után már muszáj volt kinyílnunk, ezáltal a hazaiak eljutottak a kapunkig és mindig benne volt a veszély, hogy egy kontra támadás végén eldöntik a meccset.
Nem sikerült egalizálni az eredményt és talán a forduló meglepetését okozta vereségünk! Szurkolóink akik nem tudtak elutazni, meglepődve értesültek az eredményről, amit kommentáltak:
" Az nem lehet hát ez a meccs országos kettes !! "
 
U-19-es labdarúgóink nagyon összekapták magukat és jól játszva még ilyen nagy arányban is teljesen megérdemelten nyerték meg utolsó bajnokijukat.
Megérdemelték Gyerekeink, ezer sebből véreztünk az őszi szezon folyamán, de felálltunk és amire büszkék lehetünk, hogy volt tartásunk, és ha még a szerencse 
is segítette volna csapatunkat a nehéz időszakokban, akkor ennél sokkal előkelőbb helyről várhatnánk a tavaszi folytatást De sajnos rengeteg helyzetet hagytunk kihasználatlanul!
Feltételezem, hogy egy nagyon jó felkészüléssel,  nagyon sok örömet fogunk még szerezni Szurkolóinknak!  
Így tovább Srácok, becsületesen dolgozzatok és nem maradhat el a jól végzett munkáért a jó eredmény!  Ez az Fiúk!!!
 
Utánpótlás csapataink fantasztikus fejlődésen mentek keresztül. Heti három edzéssel foglalkozzunk képezzük Labdarúgóinkat, aminek az eredményét már jól láthatjuk bajnoki mérkőzéseinken!
Remek munka folyik amihez szívből Gratulálunk és Büszkeséggel töltenek el minket Utánpótlás korú gyermekeink eredményei!!!
U-14-es labdarúgóink ebben a futball szezonban játszottak először nagy pályára csökkentett pályamérettel. Öröm volt nézni ahogy az Ifjak játszottak, nagyon gyorsan megtanulták, alkalmazták az edzésen tanultakat. Ők már nem a megszokott úgynevezett " pálya keresztbe"  játszottak, hanem a tizenhatostól - tizenhatosig.
Nem könnyű megtanulni az új játékrendszert, de gyerekeink parádésan megoldották.
U-12 szenzációsan kezdett sokáig veretlenek voltunk a korosztályos bajnokságban, de mivel gyerekeink részt vettek  a Bozsik tornákon, voltak olyan labdarúgók akik folyamatosan az U-14-be is játszottak, így sajnos ők olyan terhelést kaptak, hogy a bajnokság végére bizony egy kicsit elfáradtak. Csapatunk a 6. helyről várja a folytatást, nagyon szép eredmény!
U-9, U-7 kicsi labdarúgóinkat is szeretnénk megemlíteni, hiszen ők is nagyon sokat segítettek egyesületünk hírnevének tovább öregbítésén.
Ők is megkapják a korosztályos képzést, a számukra kiírt tornákon részt vesznek, és nagyon sok gólt rúgva örvendeztetik meg szurkolóinkat.
Örömmel látjuk, hogy szeretik a focit, imádják ezt a gyönyörű játékot. Öröm velük dolgozni, együtt lenni velük! 
 
Szeretnénk Edzőinknek köszönetet mondani lelkiismeretes odaadó munkájukért és Gratulálunk a szép őszi eredményekért!  Köszönjük!
 
Köszönetet szeretnénk mondani a Kedves Szülőknek, hogy végig kitartóan segítették munkánkat!  Köszönjük!
 
Szeretnénk köszönetet mondani Szurkolóinknak akik végig velünk voltak jó vagy rossz időben, jóban, rosszban mindig csapatainkkal voltak!  Köszönjük!
 
Szeretnénk köszönetet mondani Támogatóinknak, akiknek nagyon köszönjük, hogy mellettünk vannak és támogatják elképzeléseinket!         Köszönjük!!
 
Köszönetet szeretnénk mondani minden Kedves Koppánymonostori SE Labdarúgónknak akik képviselték egyesületünket!     Köszönjük!
 
Engedjék meg, hogy idézzem játékosainkat, akiknek a főszereplésével, az elért eredmények alapján büszkén írhatjuk le amit egy nagyon nagy derbi után skandálnak:
 
         " Ez Monostor !!!!      Ez Monostor !!!!!   Ez Monostor !!!!!  "
 
  Köszönjük Fiúk!!!!
 
 
Hajrá Monostor !!!!!!!


Felnőtt jegyzőkönyv itt:
U-19-es jegyzőkönyv itt: