Hírek

Vendégként sikeresek vagyunk!2012.10.22.

A múlt heti fiaskó után, nagyon készültünk, már kicsit idegessé,görcsössé vált játékunk, az ilyen mérkőzések nagyon nehezek, hiszen a hazai csapat az életben maradásért, mi pedig a dobogóért harcolunk! Mindkét Egyesület számára csak a győzelem volt az elfogatható, a döntetlen a jelenlegi versenykiírásban vajmi keveset ér. Az első félidőben döntetlennel térhettek pihenőre a csapatok, hát kb. ennyi, sokkal több nem nagyon történt. Próbálkoztunk, mentünk előre ami aztán már gólokban is megmutatkozott. Ami a legfontosabb volt a győzelem azt teljesítettük, hazai pályán fogadjuk a nyolcadik helyezettet, sajnos nekünk egyenlőre a hazai pálya nem jelent előnyt, nem sikerül úgy játszani ahogy szeretnénk, de bízunk benne, hogy jövő héten tudunk javítani.
U-19-es csapatunk jól játsszva formás támadásokat vezetve vívta meg soron következő bajnokiját. Meg voltak a helyzeteink, többször visszajöhettünk volna a mérkőzésbe, de sajnos most sem sikerült. A játékuknra lehet alapozni, és előbb utóbb meg lesz a gyümölcse, lesz sikerünk. Gyerünk gyerekek!
U-14-es ifjú Labdarúgóink nagyon jól teljesítve, egy nagyon jó mérkőzésen legyőzte a Várgesztes-Vértes Erőmű labdarúgó csapatát. Az első félidőben végig domináltunk és három nagy helyzetet is kihagytunk, de a félidő még döntetlennel ért végett. A második játékrészben is nagyon jól futbalozva két gólt is szereztünk. A meccs vége felé kicsit talán elfáradtunk, ellenfelünk talált egy gólt, visszajöttek a meccsbe és bizony az utolsó percekben meleg pillanatokat éltünk át, de végül teljesen megérdemelten nyerték meg gyerekeink a rangadót! Szép volt Gyerekek!
U-12 a már megszokott módon végig irányítva simán megnyerte soron következő mérkőzését. Komáromban vendégszerepeltünk, csapatunk teljesen megérdemelten, akár nagyobb arányban is nyerhetett volna, de természetesen így is nagyon elégedettek lehetünk, mert játsszottunk ami talán a legfontosabb, próbáltunk szebbnél szebb támadásokat vezetni.
Jó úton haladunk, folytatjuk a nevelő munkát, és ami a legnagyobb öröm, hogy gyermekeink már tudatosan, okosan játszanak, próbálják visszaadni amit tanultak.
Csak így tovább!!!       Bravó Gyerekek!  


Felnőtt jegyzőkönyv itt:

U-19-es jegyzőkönyv itt:
U-14-es jegyzőkönyv itt:
U-12-es jegyzőkönyv itt: