Hírek

Elnézést kérünk Szurkolóinktól!2012.10.15.

Sokkolta csapatunk játéka Szurkolóinkat! Már a 7.percben 0:2 !
Hitehagyott, tűz nélküli csapatunknak volt negyed órája amikor azt hihettük, hogy megfordíthatjuk a mérkőzést, de a harmadik gól megpecsételte sorsunkat. Reméljük jókor jött a pofon, mert játékosaink elhitték, hogy a listavezető otthonából elhozott három bajnoki pont, elég, és már könnyen behúzunk minden meccset. Fejben nem voltunk elég koncentráltak, azt hittük ha megvertük a Sárisápot otthonában, Gyermely kikapott otthon, ugyan már mi baj lehet? Hát lett!
Dobogóért folytatott küzdelemben ennél sokkal de sokkal több kell! 
U-19-es csapatunk nagyon jól tartotta magát az első félidőben egálra állt a mérkőzés. A második játékrészben 10 perc alatt kaptunk négyet. Az első gól után összeomlottunk, sajnos ennek köszönhető a több gól! Szorítunk Ifi csapatunknak, nagy szüksége van a győzelemre! Fel a fejjel Srácok, vissza jövünk higgyetek magatokban és meg lesz a várva várt siker! 
U-14-es ifjú Labdarúgóink magabiztos győzelemmel, sokkal jobban játszva, hozta el a három bajnoki pontot a néha fegyelmezetlen Süttői labdarúgók ellen! U-12-es parádé Koppánymonostoron !! A Vértesi Erőmű csapatát remek játékkal, parádésan győzte le csapatunk rendkívül színvonalas mérkőzésen! A két csapat játékosainál látszott, hogy remek utánpótlás nevelő munka folyik a kluboknál, hiszen mindkét együttesnél lehetett látni a gyerekek játékán a tudatosságot! Bravó! Bravó! Bravó! Ez igen ! U-12 minden mérkőzését megnyerte és a hatodik forduló után veretlenül vezeti az Utánpótlás Bajnokságot!!! Szép volt Fiúk !  Szép volt Fiúk !!

Felnőtt jegyzőkönyv itt:
U-19-es jegyzőkönyv itt: 
U-14-es jegyzőkönyv itt:
U-12-es jegyzőkönyv itt: