Hírek

Fantasztikus győzelemmel feledtettük múlt heti kisiklásunkat!2012.09.25.

Szombaton U-14-es csapatunk lépett pályára hazai környezetben,és minden tekintetben felülmúlta ellenfelét,és nagyon magabiztos, nagy arányú győzelmmel örvendeztette meg  szép számú szúrkolóinkat!
Vasárnap délelőtt Ászáron vendégszerepelt U-12-es Legénységünk,nagyon rossz minőségű pályán, próbálta játsszani a játékot,ami azért helyenként jól sikerült, hiszen egy hatot gurítva jöttünk haza!
Mindkét Utánpótlás csapatunk eddig 100%-os! Ez igen Gyerekek! Bravó! Nemcsak az eredmény, de a játék is nagyon jó!
Sajnos Ifi csapatunk már több hete egy kisebb hullámvölgyben van, dolgozunk, hogy minél hamarabb kilábaljunk ebből a helyzetből, nagyon kellene már egy győzelem, hogy az önbizalom visszatérjen!    Mindent bele Fiúk!
Felnőtt Labdarúgóink, nagyon koncentráltan, nagyon akarva szerették volna feledtetni a múlt heti hazai botlást!  
Rögtön egy kapufával jeleztük a listavezetőnek, hogy itt vagyunk, győzni jöttünk, az elmúlt hét vége véletlen volt. Remekül próbáltuk a mi akaratunkat rá erőltetni ellenfelünkre, jobban játszottunk, majd megszereztük a vezetést is.
11-esből egyenlítettek, akkor egy kicsit idegesebbek lettünk, de a félidő vége előtt pár perccel ismét nálunk volt az előny! Nyogodtabban mehettünk pihenőre, aztán már a második félidőben egyértelműen uraltuk a mérkőzést.
Vértessomló csapata nem is tudta veszélyeztetni Rafi kapuját. Egy szépségdíjas góllal megkoronáztuk teljesítményünket, és teljesen megérdemelten hoztuk haza a három bajnoki pontot!! Szép volt Fiúk!!!! Szép volt Fiúk!!!


Jegyzőkönyv U-14 itt:
Jegyzőkönyv U-12 itt:
Jegyzőkönyv U-19 itt:
Jegyzőkönyv Felnőtt itt:

Hajrá Monostor!!!