Hírek

Botrány Piliscséven! A hazai játékos megverte a Játékvezetőt!2012.09.10.

A vasárnap reggel  rögtön U-12-es csapatunk bajnoki mérkőzésével kezdődött, ahol gyermekeink egy nagyon izgalmas,látványos mérkőzésen bizonyultak jobbnak ellenfelüknél.Gratulálunk ifjú Labdarúgóink, szép volt fiúk!
Ifi csapatunk kora délutáni játéka sajnos nem úgy sikerült ahogy szerettük volna.Kikaptunk, de nagyon közel álltunk a döntetlenhez,de sajnos nem sikerült egalizálni az eredményt!
Semmi baj Srácok, dolgozzunk tovább!
Hihetetlen, nem sportpályára illő esemény történt Felnőtt csapatunk mérkőzésén! A hazai játékos megverte a játékvezetőt, még a földön lévő emberbe is belerúgott, elképesztő!Nincs olyan ítélet ami bárkit ilyenre feljogosíthat! Felháborító, elítélendő! Az utánpótlás játékosok ezt látják,reménykedünk benne, hogy az ilyen "sportoló??" soha többé nem teheti be a lábát Sportpályára! Szégyen!
A meccsről, jól kezdtünk irányítottuk a játékot, vezetést is megszereztük, legalább négy nagy helyzetünk is volt, de nem sikerült növelni előnyünket.Akkor ilyenkor ahogy lenni szokott a semmiből egyenlítettek egy szerencsés góllal, a félidő előtt 3 perccel.A második félidő elején még bent maradtunk az öltözőbe, és már is nem mi vezettünk.Nyerni szerettünk volna, ezért idegesen, türelmetlenül kezdtünk játszani.Rendeztük sorainkat sikerült egyenlíteni!A hajrára nagy offenzívába kezdtünk, de sajnos megtörtént a baj.Folytatás a Labdarúgó Szövetségnél!
Jegyzőkönyv U-12 itt:
Jegyzőkönyv U-19 itt:
J
egyzőkönyv Felnőtt itt: