Hírek

Vakációra mentek csapataink2012.06.18.

2011/2012 Megye II. bajnokság hétvégi eredményei 30. forduló

Koppánymonostori SE : TABAK                          3 : 2

KMSE: Raffai, Szalai, Hódosi, Egervári, Margl, Nagy A., Farkas, Hajnal, Nagy L. (Szlukovényi), Köllner, Hetényi (Török)
Edző: Illés László

Gólszerzőink :  Farkas Cs, Köllner D, Margl A

Utolsó bajnoki mérkőzése sem volt tétnélküli a KMSE csapatának, hiszen győzelem esetén esély nyílt a bajnokság harmadik helyének megszerzésére. Ehhez azonban a Piliscsév csapatának is botlania kellett volna.
A TABAK ellen ősszel is megküzdött Monostor, és most sem számítottak könnyed, kora esti matinéra Illés László fiai. A találkozót mindkét csapat aktívan kezdte, hiszen előbb Farkas révén a hazaiak szereztek vezetést, majd egy szűk negyedórával később már a tokodiak örülhettek a fordításnak. A hazaiak első félidei próbálkozásai nem jártak sikerrel, pedig kecsegtető szituációk adódtak előttük.
A második félidőre még elszántabban érkezett ki Monostor, de a góllövés nem akart sikerülni egészen a mérkőzés hajrájáig. Ekkor Farkast buktatták a 16-oson belül, és a megítélt büntetőt Köllner értékesítette magabiztosan. A hosszabbítás perceiben újabb lehetőséghez jutottak a hazaiak. Nagy Adrián ívelt a kapu elé egy szabadrúgást, és a jól érkező csapatkapitány Margl okosan bólintott a kapuba. A találkozó ezzel a momentummal ért véget.


A felnőtt csapat végül a 4. helyezést szerezte meg a 2011/12-es bajnoki szezonban.
 

jegyzőkönyv itt

 

Koppánymonostori SE  U-19 - TABAK  U-19            2 : 5


Gólszerzőink : Kerekes Gy ,Keszi T , Kovács Z,

jegyzőkönyv itt


 

Kerekes György a megye II.o ifjúsági bajnokság gólkirálya lett 48  góllal