Hírek

Sporttörténelem a Koppánymonostori SE életében!2013.07.14.

Sikeres Társasági Adós pályázatunknak köszönhetően, lehetőségünk adódott egy Kaposváron megrendezésre kerülő Nemzetközi labdarúgó fesztiválon való részvételre. Az edző Urakkal és természetesen a kedves Szülőkkel egyeztetve vezetőségünk egyértelműen támogatta a foci tábor megvalósulását. Nem kis feladatot vállaltunk, hiszen két korosztállyal, nevezetesen az U-11, illetve az U-14-es korosztályunkkal utaztunk el a Fesztivál helyszínére. Fantasztikus élményekkel térhetnek haza Labdarúgóink, hiszen a meccseken túl számos program várja ifjú Labdarúgóinkat. Koncertek, élmény fürdőzés, és még nagyon sok érdekesség színesíti  gyermekeink mindennapjait.
 Amint említettem nemzetközi labdarúgó fesztiválról van szó, ennek megfelelően más országok csapataival mérkőznek Fiaink.

Az U-14-es korosztálynak  :  Olaszország,   Fehéroroszország,   Románia  csapatai mellett  még  Dombóvár  és a  Kaposvári Rákóczi jutott csoportellenfélnek.
 
Pontosabban:   
 
U14 GROUP "A" 
1 STB ACADEMY ITA
2 FC MINSZK BLR
3 FC Brasov ROM
4 Koppánymonostori SE HUN
5 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA HUN
6 DOMBÓVÁR HUN
 
Az U-11-es korosztályunk csoport ellenfelei :
 
 U11 GROUP "C" 
1 FC Silce UKR
2 Sparta Tallinn EST
3 NK Jedinstvo "B" CRO
4 Skola Fudbala "WINNER" Cetinje MNE
5 Koppánymonostori SE HUN
6 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA "ZÖLD" HUN
7 SZIGETVÁR HUN
 
Igazi futballcsemegék foci rajongóknak !  
 
A Srácokat a mérkőzésekre Lencse Balázs és Pintér László készítik fel. Természetesen Szülői segítséget is kapnak az Edző Urak!
 
Az események 2013. július 14-én kezdődnek. és július 20-án érnek véget. Kollégiumi ellátással, napi háromszori étkezéssel, napi két mérkőzéssel és számos programmal tölthetik Srácaink a mindennapjaikat.
 
Nagyon büszke, és hálás vagyok, hogy megérhettem, hogy a Koppánymonostori Sportegyesület Utánpótlás játékosai egy Nemzetközi foci táborban tudnak részt venni, az élmények biztos vagyok benne, hogy ön magukért fognak beszélni, és Labdarúgóink önbizalommal, élményekkel telve vágnak neki a következő Labdarúgó idénynek.
 
Tájékozódni a   http://www.youthfootballfestival.org/ lehet,   a sorsolásokat, menetrendet meg lehet tekinteni, értesülni lehet, hogy melyik csapatunk hol és hány órakor lép pályára. Lesz olyan amikor U-14-es csapatunk este 18:30-kor kezdi soron következő csoport mérkőzését.
 
 
         Berecz Dezső
   Koppánymonostori SE