Hírek

U-14: Ezüst éremért lépünk pályára idegenben!2013.05.30.

Fantasztikus lehetőség előtt U-14-es csapatunk. Nem kis túlzással állíthatóm, hogy  utánpótlás korosztályunk az év mérkőzését játssza Tárkányba a Tóth József UFC korosztályos csapata ellen. Az Edző Úr nagyon bizakodó, úgy nyilatkozott a derbi előtt, hogy a legjobb összeállításba utazik a társaság és nagyon bízik egy nagyon jó játékba, ami majd meghozza gyümölcsét és győzelemmel örvendeztethetjük meg Szurkolóinkat. Természetesen az a  legfontosabb, hogy tudjuk mit akarunk,
az edzésen gyakoroltakat szeretné látni a Tréner, játsszuk a futballt, hiszen még tanuljuk a labdarúgást, ezért is örömteli számunkra, hogy egy igazán jó társaság ellen lépünk pályára,  feltérképezhetjük, hogy hol tartunk, min kell még javítanunk. Érdemes lesz kilátogatni a helyszínre, mert két jól felkészített együttes párharcát nézhetjük meg. Személy szerint szinte minden U-14-es bajnoki mérkőzést láttam, állíthatom, hogy élvezetes, szemre tetszetős játékkal próbáljuk meg magunk javára fordítani a mérkőzéseket.
Győzelmünk esetén elérhető közelségbe kerülhet az ezüst érem a dobogó!
Szerettünk volna több érmet az idei bajnokságba, volt merész álmunk is, de a valóság azt mutatja, hogy reális esélye a dobogóra  most már csak  az U-14-es csapatunknak van.

Mindent bele fiúk, mutassátok meg, hogy                                                 "  mi vagyunk a legnagyobbak " ,     nyerjétek meg ezt a fantasztikusnak ígérkező rangadót, és büszkén vehessétek át majd az ezüst érmet, mert  megérdemelnétek!        Mindent bele !!!!


Szurkolói információk:

A derbi  2013. június 01-én délelőtt tíz órakor lesz!
Csapatunk reggel kilenc órára érkezik meg autóbusszal a mérkőzés helyszínére Tárkányba.

Az autóbusz reggel  08:15  negyed kilenckor indul Stadionunk elől.

A Praktikernél lévő buszmegállóba megállunk, majd haladunk tovább a rangadó helyszínére.

Nagy autóbusszal fogunk menni, jöhetnek a kedves Szülők, Szurkolóink!

Igazi labdarúgó csemege az U-14-es bajnokságban!

Hajrá Monostor !!!!!!!