Hírek

Folytatódik a várva várt 2012/2013-as bajnokság!2013.03.03.

Célkitűzése egyesületünknek a következő:
 
Megrendezésre kerülnek a Bozsik program küzdelmei, mindenképpen szeretnénk ha gyermekeink ( U-7, U-9, U-11 ) több játék lehetőséget kapnának, ne csak edzéseken a képzés végeztével egymás között futballozhassanak, ne csak az a három torna legyen számukra biztosítva, hanem plusz még három tornára neveznénk, ezáltal jobban tudják gyakorolni a srácok amit az edző bácsitól tanultak. Már jeleztünk részvételi szándékunkat az MLSZ Megyei Igazgatóságán.
 
Ami az U-12-es ifjú Labdarúgóinkat illeti, jól sikerült a felkészülés, az első ötbe kerülés a célunk, de ami a legfontosabb képzés, nevelés.
 
Az U-14-es labdarúgóknál a vezetőség minden képen dobogót tűzött ki célul, nagyon szeretnénk ha a bajnokság végeztével minimum ezüst éremmel büszkélkedhetnénk. Ennél a korosztálynál is a fő hangsúly a képzésen van.
 
U-19-es csapat is szépen készülgetett, heti három edzéssel, célunk a középmezőnybe kerülés, amire véleményünk szerint reális esélyünk van.
 
Felnőtt csapatunknak komolyt célt tűztünk ki, nevezetesen nagyon szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Nagyon nehéz meccseink lesznek, sokszor rangadót fogunk játszani,
lesz derbi, minden ami a kedves szurkolóink szórakozását a lehető legjobban kiszolgálja. Természetesen a dobogó valamelyik fokával is elégedett lenne a szakvezetés, de mindenképpen  a nagy álmunk az arany érem lenne. Ennek érdekében mindent megtesznek a fiúk, Lencse Balázs vezetésével heti háromszor készülnek.
 
Nagyon sok szeretettel köszöntjük Sportegyesületünkbe az újonnan érkezett labdarúgókat, bízom benne, hogy gyorsan és könnyen beilleszkednek a mi nagy családunkba.
Örömömre szolgál, hogy senki nem igazolt el, köszönöm labdarúgóinknak, hogy továbbra is hűségesen képviselik Egyesületünket.

Felnőtt csapatnál történt edző váltás,  a vezető edzői szakmai teendőket Lencse Balázs folytatja.
U-19-es legénységet továbbra is Zsidi Zoltán irányítja.
Az utánpótlás csapatainknál a szakmai teendőket szintén Lencse Balázs végzi.

Kedves Szülők, Támogatóink, Szimpatizánsaink!
 
Kérem szépen, Önöket, hogy szurkolásukkal segítsék csapatainkat, minél többen látogassanak ki bajnoki mérkőzéseinkre, nagy szükségük van a srácoknak arra, hogy a nehéz időszakokban mellettük legyünk. 

Kívánom minden kedves monostori labdarúgónak, edzőnek, szimpatizánsnak, hogy legyen felejthetetlen tavaszi szezonunk!

Hajrá Monostor!!!!